ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κυριακή, 28 Δεκέμβριος 2014 19:39 διαχειριστής
Εκτύπωση PDF

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

 

Μία εξαιρετική δράση φύλαγαν για την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας.

Στα πλαίσια του «Κοινωνικού Σχολείου» και στο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του εκπαιδευτικού της Γ΄ τάξης κ. Μπαλάσκα Αθανάσιου «Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια» όλα τα παιδιά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Α΄ τάξη κ. Καραγκούνη Κατερίνα, Β΄ τάξη κ. Λέφα Ιωάννα, Γ΄ τάξη κ. Μπαλάσκα Θανάση, Δ΄ τάξη κ. Αλιβιζάτου Κατερίνα, Ε΄ τάξη κ. Αλμπάνη Γιούλα, ΣΤ΄ τάξη κ. Αλεξοπούλου Ζαχαρούλα, Ολοήμερο Σχολείο κ. Καραβαγγέλη Βασιλική, του Διευθυντή κ. Αργύρη Νικολόπουλουκαι με την βοήθεια του ίδιου του Διοικητή της Τροχαίας Ακράτας κ. Τσίρκα Παντελή Αστυνόμου Α΄,πήγαν στην πλατεία της Ακράτας και στην ευθεία του Κέντρου Υγείας Ακράτας, και μοίρασαν φυλλάδια με το σύνθημα «Βάλε στοπ στην ταχύτητα, δώσε προτεραιότητα στη ζωή» με στόχο την ευαισθητοποίηση των οδηγών και την προσοχή τους στο δρόμο και την ζωή.

Μοίρασαν ακόμη πολλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Αργύρης Νικολόπουλος

Δντής 1ουΔ.Σ.Ακράτας