ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2013-14

Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 13:49 διαχειριστής
Εκτύπωση PDF

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

 

Του είπα πως θα κάνουμε γιορτή λήξης?

Μου είπε ?άστο πάνω μου?  και τα πήρε όλα πάνω του.

Σχεδιασμό, οργάνωση, πρόβες, υλοποίηση.

Παναγιώτη Καλέλλη σε ευχαριστώ.Σε ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς για όλα όσα έκανες όλο το χρόνο με τα παιδιά μας. Είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με έναν εκλεκτό συνάδελφο, είχαμε την τύχη να διδάσκει Φυσική Αγωγή ένας ακούραστος, φιλότιμος, δημιουργικός δάσκαλος.

Όσα κι αν πω, αισθάνομαι πως θα είναι λιγότερα από όσα του πρέπουν και φοβάμαι μήπως και τον αδικήσω.

Αν έχουμε την τύχη να ξανά συνεργαστούμε τύχη αγαθή σε εμάς, αν όχι να είσαι καλά όπου κι αν είσαι?

Ήταν λίγα από τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας κ. Αργύρης Νικολόπουλος για να ευχαριστήσει τον Γυμναστή του Σχολείου του κ. Παναγιώτη Καλέλλη για την άρτια οργάνωση ?υλοποίηση της χθεσινής επιτυχημένης εκδήλωσης στο κλειστό γυμναστήριο της Ακράτας  με αγώνες χιουμοριστικού περιεχομένου από όλες τις τάξεις, με ακροβατικά και τέλος με παραδοσιακούς χορούς από τα κορίτσια των μεγάλων τάξεων του Σχολείου μας.

Ακολούθησε η απονομή των τίτλων σπουδών στα εκτάκια μας με λίγα λόγια από τον δάσκαλο της τάξης κ. Νίκο Αλέφαντο και την μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης Άννα Μελίστα που αναφέρθηκε σε όλους τους δασκάλους-διευθυντές που πέρασαν στα χρόνια της φοίτησής της στο Δημοτικό Σχολείο.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής κ. Αργύρης Νικολόπουλος κάλεσε κοντά του τους εκπαιδευτικούς  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας και του 1ου Νηπιαγωγείου Ακράτας, τους ευχαρίστησε για την άριστη όλα αυτά τα χρόνια συνεργασία και με όλα τα παιδιά μαζί εισέπραξαν από τους γονείς ένα παρατεταμένο  ζεστό χειροκρότημα.

Ακολούθως όλοι πέρασαν στο προαύλιο του Σχολείου και με την συμμετοχή ορχήστρας, πολλών φαγητών- εδεσμάτων προσφορά όλων των γονέων, αμέτρητων αναψυκτικών προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, άφθονου κρασιού προσφορά του κ. Κροκιδά Γιάννη και γονέων του Σχολείου  διασκέδασαν χορεύοντας μέχρι αργά.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει  στην ορχήστρα η οποία απαρτιζόταν από  αξιόλογους μουσικούς οι οποίοι παρέσυραν τον κόσμο να τραγουδάει μαζί της σε μια αξέχαστη βραδιά Παρασκευή, 13 του Ιούνη με πανσέληνο.

Στη κιθάρα ήταν ο Τζογάνης Γιώργος, στο μπουζούκι ο Καρατζάς Βαγγέλης, στα κρουστά ο Μπατάλης Τάκης και στο τραγούδι η Σταθακοπούλου Βίκυ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αχαΐας  κ.  Κιντής Τριαντάφυλλος,  ο Προϊστάμενος των εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Χριστόπουλος Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράταςκ. Αναστασία Ευσταθίου , ο τέως Διευθυντής  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας  κ. Πολύζος Κωνσταντίνος,  πλήθος εκπαιδευτικών της περιοχής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των τριών Σχολείων της περιοχής  και πλήθος κόσμου που αγαπά και στηρίζει το Σχολείο μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους?

Αργ. Νικολόπουλος

Διευθυντής 1ου Δ.Σ. Ακράτας