ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 13:36 διαχειριστής
Εκτύπωση PDF

 

 


 

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ? ΓΟΝΕΙΣ  

 

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού ΣχολείουΑκράτας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων (απερχόμενο Δ.Σ. και ειδικότερα τηνπρόεδρο κ. Εύα Πέτρου,την ταμίακ.Γεωργία Κουρή,την αντιπρόεδρο κ.Ειρήνη Μιχαλάκη,την Γραμματέα κ. Κατερίνα Ντρέκητην κ. Τουλα Νταβέλη, την κ. ΜάρηΠαπαγεωργοπούλου, την κ. Μαρία Κρικέτου, την κ. Λίτσα Κόλλια, την κ. Εύη Γράψα,τους γονείς μέλη) του σχολείου μας, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, την υλική βοήθεια αλλά και την εθελοντική εργασία τους, αποδεικνύοντας ότι οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί στις προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων.

            Τέτοιοι σύλλογοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και θεωρούμε επιβεβλημένη την αναγνώριση της προσφοράς τους.

Ειδικότερα τους ευχαριστούμε :

·                     Για την βοήθειά τους και για τις πιέσεις που άσκησαν όταν χρειάστηκε το Σχολείο μας εκπαιδευτικό προσωπικό.

·                     Για τη βοήθεια τους στον ελαιοχρωματισμό τάξεων, του κιόσκι τουσχολείου μας.

·                     Για την αγορά  αθλητικού υλικού.

·                     Για την αμέριστη βοήθεια σε όλες τις γιορτές-εκδηλώσεις του Σχολείου μας.

·                     Για την απόκτηση και συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών (κόστος 780 ευρώ.)

·         Για τον εξοπλισμό του Σχολείου μας με δύο φορητούς προντζέκτορες και ένα λάπτοπ. (αναμένεται η αγορά τους.)(κόστος 1000 ευρώ.)

·                    

·                     Για τη βοήθεια σε μικροπαρεμβάσεις κι επιδιορθώσεις του χώρου εντός του σχολείου και γενικά όπου και όποτε τους χρειαστήκαμε.

·                     Για την συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια στην ημέρα της Τσικνοπέμπτης και την  προσφορά φαγητού (σουβλάκια-σαλάτες-κρασί) προς όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά πάνω από όλα για την όλο κέφι και χαμόγελο  εθελοντική εργασία τους.

·                     Δεν θα μπορούσαμε όμως να παραβλέψουμε και το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας που από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων τους δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το Σχολείο με πλύσιμο κουρτινών, διοργάνωση εκδρομής για τα παιδιά μας και γενικά είναι παρόντες όταν τους χρειαζόμαστε.

·                     Επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε ακόμη τον κ. Μιχάλη Ασημακόπουλο, τον κ. Γεώργιο Τραχανά για τη δωρεά στο Σχολείο και τη βιβλιοθήκη μας διαφόρων βιβλίων.

·                     Ακόμη να πούμε ένα ευχαριστώ στον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μαςκ. Κώστα Γιοβά για την προσφορά δύο σταθερών Υπολογιστών στο Σχολείο μας.

·                     Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς-μέλη που κατά καιρούς έχουν συνεισφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο Σχολείο μας?

 

Ευχαριστούμε πολύ?

 

Με εκτίμηση,

 

 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και
Ο Διευθυντής του Σχολείου Αργύρης Νικολόπουλος

 


1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας σας  προσκαλούν στο Σχολείο την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 5:15μ.μ. για συζήτηση πάνω σε θέματα του Σχολείου. Θα ακολουθήσει η εκδήλωση σχετικά με την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Οι γονείς των μαθητών/τριών των Γ? και Δ? τάξεων  προσκαλούνται από την εκπαιδευτικό των Αγγλικών, κα ΛένιαΚοντολάτη σε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα των Αγγλικών λίγο νωρίτερα, στις  5:οο μμ.

 

Ευχαριστούμε πολύ?

 

 

 

 


 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

 

 

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 και στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2014-2015. Οι πατέρες Ισαάκ, Δημήτριος και ο Διευθυντής του Σχολείου Αργύρης Νικολόπουλος ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά, τις οικογένειές τους αλλά και στους συναδέλφους  καλή σχολική χρονιά?

 

LAST_UPDATED2